SNOWFLAKE Entertainment
Music is a language that everybody understands


 Snowflake als solo percussionist

Als solo percussionist zoek en vorm ik voortdurend mijn eigen muzikale weg, door eigen solospektakels te creëren,  die een hele fusie en samenhang bevat van meerdere vormen van percussiemuziek, met een grote verscheidenheid aan percussie-instrumenten. Mijn belangrijkste doel is om de percussie te promoten, door te proberen mijn "juiste" plaats in de muziekwereld te vinden.

Naast het uitvoeren van seminars en masterclasses ben ik als soloartiest in te huren om uw muziek te verrijken met mijn percussiewerk.

Zoekt u een percussionist voor een live optreden of wenst u een studio-opname te maken voor uw muziekproject. Stop dan met zoeken en neem snel contact met me op. Ik ga graag het gesprek met u aan. Tot snel!

 

Stuur een mail voor meer informatie
HOME
 
 
 
E-mailen
Bellen